Bilgiden Bilince Üniversite Vizyonumuz Konferansı
27 Kasım 2017 Pazartesi - 19:40
Bilgiden Bilince Üniversite Vizyonumuz Konferansı

2 Aralık Cuma günü Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde Birlik Vakfı Bursa Şubesi ve Genç Birlik Bursa Şubesi öncülüğünde, Uludağ Üniversitesi'nde faaliyet yürüten Uludağ Üniversitesi Diriliş Öğrenci Topluluğu, Uludağ Üniversitesi Adalet Topluluğu, Uludağ Üniversitesi Stratejik Düşünce Topluluğu ve Uludağ İlahiyat Fakülte Temsilciliği'nin de katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz "Bilgiden Bilince Üniversite Vizyonumuz" konulu konferansımızda ülkemizin 26. Başbakanı Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Beyefendi kıymetli bilgilerini ve tecrübelerini bizlerle paylaştı.