Burs
18 Eylül 2018 Salı - 13:30
Burs

Birlik Vakfı Bursa Şubesi 2017-2018 Burs Başvuruları Başladı!

Başvuru için yapılması gerekenler:

1. Buraya tıklayarak formu indirip bilgisayar üzerinden doldurup çıktısını alınız.
  2. Doldurduğunuz formu vesikalık fotoğrafınız ile birlikte 22-30 Eylül tarihleri arasında saat 10.00 ile 18.00 saatleri içerisinde Merve Camii'nin konferans salonuna getirerek burs başvurunuzu yapabilirsiniz.

Merve Camii Adresi: Barış Mahallesi, Defne Sk., 16140 Nilüfer/Bursa

Not: Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri burs başvurusunda bulunamaz.

Etiketler : birlik vakfı, bursa şubesi, burs, başvuru,