Cuma Meclisi - 29 Kasım 2019
27 Kasım 2020 Cuma - 18:50
Cuma Meclisi - 29 Kasım 2019

Prof.Dr. Salih Çepni beyefendiyi “Eğitimde Yeni ve Eski Nesil Tartışmalarının Felsefi Temelleri” konusu ile ağırlayacağız. Teşriflerinizi bekliyoruz.

#CumaMeclisi ‘nin bu hafta ki konuğu Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı değerli hocamız Prof.Dr. Salih Çepni beyefendiyi “Eğitimde Yeni ve Eski Nesil Tartışmalarının Felsefi Temelleri” konusu ile ağırlayacağız.
Teşriflerinizi bekliyoruz.
#bursa #birlikvakfı #vakıf