Gemlik Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu

Bursanın marka bir şehir haline gelmesi için sürdürülen topyekün çalışmalar içerisinde vakfımız da üzerine düşen görevin bilinciyle hizmetlerine en verimli düzeyde tutmaya devam etmektedir.

Gençlerimizin daha rahat ve sağlıklı ortamlarda geleceği hazırlanması, ülkemizin yararları açısından oldukça önemlidir. Beslenmesinden temizliğine kadar her açıdan sağlıklı bir nesil hepimizin hedefidir. Yurdumuz, öğrencilerimizin aradığı güveni fazlasıyla veren, gerek personeli ve gerekse donanımları ile bir yurttan çok daha fazlası denecek özelliklere sahip olan ve bir yuvada bulunan sıcaklığı aratmamayı kendisine misyon edinen bir kurumdur.

Yurdumuz bir otel konforu ile temiz, misafirperver ve güleryüzlü hizmet felsefesini içinde barındırmaktadır. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı’nın denetim ve yönetmeliklerine uygun olarak yüksek öğrenim öğrencilerine rahat ve huzurlu bir barınma ortamı sağlamayı amaçlamaktadır. Yurdumuzda uygun bütçe ile çeşitli hizmetlere ulaşabilir ve ulaşım kolaylığı ile Uludağ Üniversitesi’ne yakın olmanın avantajını yaşayabilirsiniz.

Sizleri de büyük ailemizin bir ferdi olmaya davet ediyoruz.

ÖZELLİKLERİ

2-3-4 kişilik banyolu ve banyosuz odalar Sıcak ev yemekleri

Isı yalıtımlı merkezi ısıtma sistemi Kampüse ulaşım kolaylığı

Etüd odası 7/24 enerji garantili jeneratör