Başkanımız

Mustafa Bayraktar

1958 Muş doğumlu. İlk orta ve lise eğitimini Malazgirt’te tamamladı. 1975 de Milli Türk Talebi Birliği (MTTB) Malazgirt Şubesi kurucu başkanı oldu. 1976-1977 de Bursa Yıldırım Beyazıt Lisesi’nde son sınıfı okudu. 1978 yılında İstanbul Yıldız Üniversitesi’ne (Harita Mühendisliği) giriş yaptı. Mustafa Bayraktar, İstanbul’da kaldığı süre içinde Milli Türk Talebi Birliği ve Akıncılar gibi kuruluşlarda çeşitli sosyal faaliyetlerde bulundu. 1984 yılında hayatın en önemli kesitlerinden biri olan evliliğe adımı attı. 1991’e kadar İstanbul’da ikamet etti. Aynı yıl içinde Bursa’ya yerleşerek ticarete atıldı. Uzun yıllar ticaretle meşgul oldu. 2009'da Birlik Vakfı Bursa Şubesi Başkanlığına getirildi. Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi (MMG) Başkanlığını da yürütmüş olan Mustafa Bayraktar biri kız üç çocuk babasıdır.