Sakarya Şubemizin Bursa'ya Ziyareti
07 Şubat 2019 Perşembe - 22:20
Sakarya Şubemizin Bursa'ya Ziyareti

Birlik Vakfı Sakarya Şubesi'nin Teknoyurt'unda kalan ve eğitim gören gençlerimizi Bursa gezilerinde ağırladık. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Teknoyurt nedir? Teknoyurt, öğrencilerin barınma süreleri dışında kalan zamanda aktif öğrenme, deneyim ve tecrübe kazanmalarını sağlayan bir yurt sistemidir. Bu sistemde öğrenciler gerçek proje ve iş fikirleri üretirler ya da üretiminde yer alarak gerçek iş tecrübesi disiplini kazanırlar. Teknoyurt sisteminde esas olan teknoloji ve bilimsel eğitimdir. Barınma hizmeti üniversite eğitimleri ve teknoyurt calismalari sonrasında 3. planda yer almaktadır. Ögrencilerin kisa sürede iş yapma becerileri ve yetkinlik kazanmaları amacıyla iletişimsel öğretim, davranışsal analiz ve nörofizyolojik öğretim yöntemleri kullanılmaktadır.