BENZER FOTOĞRAFLAR

Hakan Çavuşoğlu'na "Hayırlı Olsun"...

Yaşayan Değerlerimiz 2017 Şükran Plake...

Cuma Meclisi  |  Doç. Dr. Kema...

Cuma Meclisi  |  Prof. Dr. Tayyar Arı
Ortadoğu’da son durum ne ve ABD hangi adımları atabilir? Türkiye’nin bölge ülkeleri gözündeki yeri ne? Kaderimiz bizi nereye sürüklüyor? UÜ İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayyar Arı, Vakfımızın Cuma Meclisi programında bu sorulara cevap aradı.
SONRAKİ FOTOĞRAF
endavet.com
> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-69012837-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); type="text/javascript"> (function (d, w, c) { (w[c] = w[c] || []).push(function() { try { w.yaCounter33121573 = new Ya.Metrika({ id:33121573, clickmap:true, trackLinks:true, accurateTrackBounce:true, webvisor:true, trackHash:true, ut:"noindex" }); } catch(e) { } }); var n = d.getElementsByTagName("script")[0], s = d.createElement("script"), f = function () { n.parentNode.insertBefore(s, n); }; s.type = "text/javascript"; s.async = true; s.src = "https://mc.yandex.ru/metrika/watch.js"; if (w.opera == "[object Opera]") { d.addEventListener("DOMContentLoaded", f, false); } else { f(); } })(document, window, "yandex_metrika_callbacks"); type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); type="text/javascript" > try {Histats.start(1,3210865,4,137,112,33,"00011111"); Histats.track_hits();} catch(err){};